Recomandam folosirea filtrelor simple de bucatarie

Recomandam folosirea filtrelor simple de bucatarie
Pentru ca:
  Numai trebuie sa cumparati si sa carati baxuri de apa plata!

Daca dvs.si familia dvs.consuma apa imbuteliata, stiti cat trebuie sa cheltuiti – mai ales in perioada de vara – pe baxuri de apa, nemaivorbind de efortul de a transporta acasa, de la masina pana in apartament (mai ales daca stati la etajul 4, sau daca chiar atunci nu functioneaza liftul). Nici originea apei sau tehnologia de purificare nu este cunoscuta. Chiar depozitarea si aruncatul flacoanelor goale nu mai este ieftin si usor de realizat. La gatit nu prea folositi apa plata, in schimb apa filtrata prin aparat puteti folosi excelent si la gatit. De ce sa nu aveti apa plata pura chiar de la robinetul dvs. de bucatarie?

Nimanui nu-i place sa bea apa cu miros de clor!
Apa de la robinet contine saruri minerale, dar din pacate si alte substante care sunt daunatoare pentru sanatate. Tratarea apei cu clor este esential in vederea dezinfectarii impotriva microorganismelor (ex.virusi, bacterii), dar intrebarea este: ce impact are asupra organismului uman atunci cand este consumata de zeci de ani? Cu clorul din apa de baut, unele contaminanti organici, intra in reactie producand substante cancerigene,ex.:trihalometani(THM).

Puteti economisi multi bani cu aparatul dvs.!
Folosind filtrele de apa, comercializati de noi, puteti economisii multi bani si timp din cauza costului redus de intretinere al aparatelor (constand doar in schimbarea cartusului filtrant), nemaifiind necesar cararea baxurilor din magazine. Puteti calcula daca merita sa investiti intr-un astfel de aparat:

Apa de calitate, pentru o viata de calitate!!
Intrucat corpul uman contine 70% apa, este necesar zilnic consumul a 1,5 – 2 litri de apa curata, fara clor si alte substante chimice. Multi oameni, cu toate acestea, nu consuma destul lichid si mai ales apa. Calitatea apei nu numai la baut este foarte imprtant dar si la prepararea mancarurilor. Se recomanda folosirea apei purificata si la gatit, la facut cafea, ceai, racoritoare cu siropuri si chiar si la udatul florilor.